Bli En Kommersiell Eiendomsguru Med Disse Topptipsene

Den nåværende tilstanden i økonomien har gjort næringseiendom til en vanskelig satsing. Å bli involvert i næringseiendom kommer med potensielle høye økonomiske risikoer. Denne artikkelen inneholder gode råd for å sikre at dine kommersielle eiendomsforetak ikke vil slå deg konkurs, skade virksomheten din eller ødelegge omdømmet ditt.

Forhandle, enten du er kjøperen eller selgeren. Bli hørt og kjemp for å få en rettferdig eiendomspris.

Hvis utleien din har en oppslagstavle, må du sørge for at du snakker med eiendomsforvaltningen for å se om det er greit for deg å vise annonsen din eller vil ha annonse. Noen utleier tillater ikke visning av alle annonser eller skilt, og de må forhåndsgodkjenne den før offentlig visning.

Du bør vurdere næringseiendom som en langsiktig investering. Tenk grundig på avgjørelsen din, ta deg tid til å fullføre transaksjonen, og gjør leilighetene dine klare før du leier dem. Du vil tjene penger sakte i begynnelsen, men når du har betalt ned lånet ditt, vil du tjene store penger.

Å kjøpe næringseiendom er en mye lengre og komplisert prosess enn å kjøpe et hjem. Men du bør innse at arten av slike avtaler er avgjørende for å maksimere fortjenestepotensialet til en potensiell eiendom.

Bygg et nettverk innen eiendomsmeglerverdenen. Hvis du kjenner andre investorer, entreprenører eller private långivere, har du flere sjanser til å finne en god avtale. Mange næringseiendommer selges mellom enkeltpersoner uten engang å bli oppført. Få de rette vennene på de riktige stedene for å finne gode muligheter.

Ikke slå deg til ro med å investere boligeiendommer som et trygt veddemål. Mange erfarne kommersielle investorer er komfortable med leilighetskomplekser, noe som ofte fører til at de overser andre potensielt lukrative eiendomstyper: kontorbygg, trailerparker eller butikklokaler. Vurder din spesifikke investeringsnisje og din ideelle portefølje og se etter eiendomstyper som ser ut til å være en sannsynlig passform.

Due diligence er nødvendig for næringseiendommer også. Dette krever at du får en eiendoms inspeksjon, en avgrensningsbrønn og inspeksjoner som kreves av lokale lover. Dette vil koste mye penger. Hvis du finner ut at eiendommen ikke er verdt det og taper de pengene du brukte å få inspeksjoner, så er det penger godt tapt.

Vei alle fordeler og ulemper. Ikke dykk inn i et kjøp uten først å se over alle de gode og dårlige tingene som følger med det. Du kan være overbudsjettert eller underbudsjettert. Eiendommen kan være perfekt eller ha mange feil. Å veie alternativene dine vil gi deg et klart hode for å ta den beste avgjørelsen.

Når du leter etter en megler, er en av tingene du må fokusere på om de er generalist eller spesialist. En spesialist vil ha flere ferdigheter innen feltet du ser på, noe som vil tillate deg å få en best mulig avtale.

Næringseiendom er en steinete satsing akkurat nå med økonomien i nedgangs- og eiendomssalget som lider. Vær forsiktig med investeringene dine og utforsk alle alternativene før du hopper inn i juridiske avtaler. Rådene i denne artikkelen vil hjelpe deg med å investere trygt i næringseiendom.